Karin Kuiper (Muskunst) is afgestudeerd aan de Hoge School voor de Kunsten in Arnhem. De eerste twee jaar studeerde zij Vrije Kunst, daarna volgde ze de richting Grafische Vormgeving. Haar grafische ontwerpen kenmerken zich door een heldere, moderne en sierlijke beeldtaal zonder al teveel poespas. Zij heeft inmiddels een ruime ervaring in onder meer het ontwerpen van logo’s, huisstijlen, proefschriften en boeken. Maar ook voor affiches, uitnodigingen en websites kunt u prima bij haar terecht. Een aantal jaar geleden is zij genomineerd voor de Rotterdamse Designprijs.
 
Met haar enthousiasme en creatieve vindingrijkheid komt ze steeds tot verrassende ontwerpen. Of zoals klanten het omschrijven: “Karin heeft aan een paar woorden genoeg. Ze kan daarmee van het vage plaatje in uw hoofd een inspirerend ontwerp maken dat u als ondernemer een meer dan tevreden gevoel geeft. Muskunst levert u altijd iets bijzonders.” Geïnteresseerd? U vindt Karin op www.muskunst.nl.

Haar tweede passie is het borduren van portretten. Vaak is dit in opdracht van mensen die bijvoorbeeld een familielid op deze bijzondere manier willen laten vereeuwigen. Deze portretten worden op transparant doek geborduurd, zodat de afwerkdraadjes aan de achterkant een extra dimensie geven.